Over mij

Hoi, ik ben Linda Musters en woon in de regio Rotterdam. Ik ben een avontuurlijke enthousiaste, sportieve en een tikkeltje eigenwijze vrouw met een passie voor alles wat te maken heeft met volop in het leven staan. Ik ben gediplomeerd toegepast psycholoog en gecertificeerd en geaccrediteerd transformatiecoach.

Van jongs af aan ben ik al bewuster en gevoeliger geweest dan de kinderen om mij heen. Vooral rond de puberteit kreeg ik last van die gevoeligheid. Ik voelde een hoop intense dingen, maar had geen idee wat ik daarmee moest.

Van mensen om mij heen kreeg ik te horen dat ik me dingen niet zo aan moest trekken. Ik was naïef of te veel en moest mezelf vooral wat kleiner houden. Mijn grootste doel was altijd iedereen tevreden stellen. Op school, bij de sportclub, thuis, bij vrienden en zelfs bij vreemden.

Dat lukte voor een tijdje best aardig, maar ten koste van mijzelf. Ik was nooit tevreden, was alleen maar aan het pleasen, had een overvolle agenda, zat continu hoog in spanning. Ik had last van paniekaanvallen en huilbuien, was vaak boos op mezelf, had een compleet verstoord zelfbeeld. Ik kreeg uiteindelijk last van burn-out klachten.

In die periode kwam ik voor het eerst in contact met mijn coach en in de jaren daarna met andere manieren van zelfontwikkeling. Dit heeft mij geleerd hoe ik mijn eigenschappen als kracht kan inzetten i.p.v. deze als last te zien. Ik leerde hoe je je sterk kan voelen in je lichaam en hoofd.

Deze ervaring wil ik met jou delen. Mijn passie is om anderen te helpen hun unieke zelf te omarmen en te leven vanuit kracht en kwetsbaarheid. Samen zullen we je doelen en dromen verkennen en je zelfbeperkende gedachten aanpakken, zodat je je potentieel volledig kunt benutten.

Mijn achtergrond in de psychologie en ervaring in de huisartsenpraktijk geven me een diep inzicht in licht complexe GGZ-problematiek. Als je worstelt met spanning, angst, of somberheid, ben ik er om je te ondersteunen.

Ik help mensen zoals jij om hun ideale leven te bereiken door zelfontdekking en persoonlijke groei. Laten we samen je dromen, uitdagingen en het pad naar het leven dat je echt wilt verkennen.

Ben je klaar voor jouw droomleven? Neem contact op en laten we samen de fundamenten leggen voor een vervullend en oprecht bevredigend leven.

Empowerment Coaching

Samen werken we aan het definiëren van jouw doelen en dromen, het overwinnen van obstakels en het bouwen van een leven dat je liefde en geluk brengt. 

Mindfulness

Leer in het moment te leven, je gedachten en emoties te beheersen en een dieper niveau van vrede en acceptatie te vinden.

Burnout / Overspannen

Leer effectieve strategieën om stress te verminderen en burn-out te voorkomen. We zullen werken aan het creëren van evenwicht en welzijn in je drukke leven.

Authenticiteit Ontwikkeling

Samen ontdekken we wie je echt bent, wat je wilt en hoe je een leven kunt creëren dat in harmonie is met jouw ware zelf.