FAQ

Veelgestelde vragen

Coaching is een vorm van zelfontwikkeling die je helpt bij het bereiken van je doelen en om te worden wie je wilt zijn. Het verhoogt het zelfbewustzijn en stelt je in staat om persoonlijke groei te bereiken. De relatie tussen een coach en cliënt is een partnerschap gebaseerd op vertrouwen. De coach ondersteunt bij het behalen van doelen op professioneel of persoonlijk vlak. Ik noem het geen 50/50 maar een 100/100 samenwerking. Coach en cliënt geven beiden evenveel inspanning waarna de cliënt de uitkomst meeneemt in zijn of haar leven.

Coaching is iets voor jou als je wilt veranderen en bereid bent om je daarvoor in te spannen. Het is iets voor jou als je op zoek bent naar een grote shift, persoonlijke groei en fantastische resultaten. Het is niets voor jou als je op zoek bent naar een snelle oplossing. Coaching is een geweldig hulpmiddel voor reflectie, het opbouwen van zelfbewustzijn en het behalen van doelen. Kijk eens rond op mijn website en voel of het je aanspreekt. Je mag altijd vrijblijvend een online gesprek bij mij boeken. Dan kijken we of het klikt en of coaching iets voor jou is.

Het is mogelijk de gesprekken zowel online als op locatie te houden. Omdat iedereen anders is en geen twee reizen hetzelfde zijn, wordt elke sessie op jouw behoeftes aangepast. Coaching is een partnerschap. Waar we het over hebben, wordt door jou geleid. Ik zet mijn vaardigheden en kennis als coach in om het beste uit jou te halen, maar jij bevindt je altijd in de bestuurdersstoel. Soms doen we een oefening, een andere keer praten we gewoon. Het hangt helemaal af van je behoeftes op dat moment.

Ik begrijp je. Investeren in een coach is spannend. Het is toegeven dat iets niet goed voelt en je vervolgens openstellen voor verandering. Dat is een grote stap voorwaarts. Je neemt de controle en investeert in je toekomstige zelf. Vraag jezelf af hoe je je over zes maanden wilt voelen. Wat zal jou in de toekomst helpen? 

Ik vind dat het voor iedereen die deze stap durft te nemen mogelijk moet zijn om een coachingstraject te doorlopen. Om deze reden zijn er betalings-regelingen mogelijk. Zorg er echter altijd voor dat deze investering je niet in financiële moeilijkheden brengt.

Steeds meer werkgevers reserveren een scholingspotje of opleidingsbudget voor medewerkers. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling wordt steeds belangrijker. Niet gek want je werkgever profiteert mee van jouw persoonlijke ontwikkeling en extra motivatie. 

Je kunt navraag doen bij je leidinggevende of de HR afdeling om erachter te komen in hoeverre dit mogelijk is bij jouw werkgever.

Coaching werkt het beste wanneer je een doel of doelen kunt identificeren waar je naartoe wil werken. Ik begrijp volledig dat je hoofd misschien een warboel van gedachtes is en dat je hulp nodig hebt bij het navigeren door die gedachtes. Dat is helemaal oké. Ik help je graag bij het doorbreken van gedachtepatronen en het uitzoeken van wat je echt wil.

Een sessie bij mij op locatie kost €75, terwijl een online sessie €70 bedraagt. Ik geloof in het belang van flexibiliteit en toegankelijkheid, waardoor ik zowel in persoon als online diensten aanbied om je te ondersteunen op jouw transformatiereis.

Verplaatsen of annuleren kan altijd. Dit kan kosteloos, mits je minstens 24 uur op voorhand verwittigt. Als je binnen 24 uur verwittigt of niet komt opdagen zonder verwittiging, dan wordt de sessie wel doorgerekend.

Mijn logo symboliseert de zon en de maan. Waarbij de zon de mannelijke energie representeert en de maan de vrouwelijke energie. Elke man en vrouw bezit beide energieën. Het samenvoegen van deze karakters symboliseert leven in harmonie en de acceptatie van beide kanten van jezelf. Verder staat de zon voor warmte, licht, liefde en positiviteit. De maan staat symbool voor verandering en hoop. Al deze thema’s staan centraal in mijn manier van coachen.

Ontdek krachtige inzichten, ontwikkel nieuwe vaardigheden en word de regisseur van je eigen leven!

Empowerment Coaching

Samen werken we aan het definiëren van jouw doelen en dromen, het overwinnen van obstakels en het bouwen van een leven dat je liefde en geluk brengt 

Mindfulness

Leer in het moment te leven, je gedachten en emoties te beheersen, en een dieper niveau van vrede en acceptatie te vinden

Burnout / Overspannen

Leer effectieve strategieën om stress te verminderen en burnout te voorkomen. We zullen werken aan het creëren van evenwicht en welzijn in je drukke leven.

Authenticiteit Ontwikkeling

Samen ontdekken we wie je echt bent, wat je wilt, en hoe je een leven kunt creëren dat in harmonie is met jouw ware zelf.